PUSS OPP BADET DITT-EN GOD INVESTERING

Å pusse opp badet ditt kan være en av de beste investeringene du gjør i hjemmet ditt. Det kan øke verdien på boligen din, gi deg et mer behagelig rom å starte dagen i og gjøre det enklere å selge hjemmet ditt når tiden er inne. Rehabilitering av badet kan også være et godt valg hvis du ønsker å oppdatere stilen eller øke funksjonaliteten i rommet.

 

Dokumentasjon

Når du skal bygge nytt bad er det viktig å få all dokumentasjon på plass og papirene i orden. Uten dette kan du tape økonomisk på det ved eventuelt salg av boligen, eller få trøbbel med forsikringsselskapet dersom det skulle oppstå et problem. 

Derfor skal et nyoppusset bad alltid leveres med en bruksanvisning, en såkalt FDV-dokumentasjon.

Dokumentasjonen skal fortelle deg hva slags materiell og leverandører som er benyttet, og hvordan badet skal brukes, rengjøres og vedlikeholdes slik at du har full glede av badet i hele badets levetid.

Dagens krav til dokumentasjon gjør at rehabilitering av bad, ikke lenger er for hvem som helst. Det kreves god kjennskap til regelverket for å rehabilitere badet.

Vi er spesialister på Bad&Våtrom

Vi har langt erfaring innen rehabilitering av våtrom. 
Vi er Godkjent mester- og våtromsbedrift i Kristiansund. 
Meget gode referanser i Kristiansund. Vi leverer total løsninger for bad og våtrom. Vi har egne tømrere, flisleggere og malere, samt tett samarbeid med rørlegger og elektriker.

God historikk er godt å ta vare på

Vi leverer all dokumentasjon elektronisk i din boligmappe på Boligmappa.no. Boligmappa er det eneste servicehefte for bolig som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere.

Dokumentasjon publisert direkte fra en kvalifisert håndverker, gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Du som boligeier kan loggføre egeninnsats og legge inn kvitteringer, bilder og annet nyttig. Til sammen blir dette et komplett servicehefte for boligen din. Siden boligmappa følger boligen ved et salg, er det lurt både for deg og fremtidige eiere. God historikk er verdt å ta vare på.

Hva kjennetegner ditt drømmebad?

Badet er kanskje et av de viktigste rommene i en bolig. Her skal du både få en god start på dagen, og en fin avslutning før skjønnhetssøvnen på kvelden.

Hva som kjennetegner et drømmebad, styres av personlig smak og behov. Noen søker kanskje den ultimate spa-opplevelsen, mens andre tenker mer på funksjonalitet og budsjett.

Uansett hvordan du ønsker at ditt bad skal se ut, er vi behjelpelig med både råd og innspill til hvordan sluttresultatet kan bli best mulig for akkurat deg.

Referanser

BESTILL GRATIS BEFARING I DAG