Din totalentreprenør i Kristiansund

Hvem er vi?

Byggeria AS er en byggmesterbedrift og din trygghet er svært viktig for oss. Velger du Byggeria AS som leverandør, kan du være trygg på at du har valgt riktig, både med tanke på kompetanse og utførelse, men ikke minst på garanti og godkjenning. Vi brenner for at du som kunde skal bli 100% fornøyd. Derfor har vi selvsagt også alle nødvendige godkjenninger på plass!

Hva gjør vi?

Vi utfører det meste innen bygg og rehabilitering innvendig og utvendig med egne ansatte. Vår prosjektleder følger opp prosjektene fra A til Å. Vi spesialiserer oss på totalrehabilitering av boliger og næringsbygg og innehar høy kompetanse innen våtromsrehabilitering.

Vi leverer ganske enkelt det som kunden vil ha – slik kunden vil ha det!

Vi har lang erfaring som koordinator og prosjektleder i arbeider som involverer underentreprenører og andre faggrupper. Våre prosjekter kjennetegnes av god og effektiv intern kommunikasjon og en god tone ute på arbeidsplassen.

Hvorfor bruke oss?

ALT FRA A TIL Å

Vi kan utføre alt fra enkeltoppdrag til totalentrepriser som involverer flere faggrupper. Her koordinerer vi hele prosessen fra A til Å slik at du som kunde kun har en aktør å forholde deg til. Dette blir rimeligere og tryggere.

GARANTI

En av største fellene du kan gå i når du skal pusse opp er å bruke ufaglærte folk til å gjøre jobben. Noe av det viktigste en gjør ved oppussing er å sjekke at jobbem blir gjort av fagfolk. Dette slipper du å være beskymret for dersom du velger Byggeria AS.

GODKJENNINGER

Vi har alle nødvendige godkjenninger som Sentralgodkjenning og Godkjent våtromsbedrift samt er medlem av Byggmesterforbundet.


Byggebransjens våtromsnorm-velg en godkjent våtromsbedrift

Byggebransjens våtromsnorm angir tekniske retningslinjer for hvordan materialer og produkter skal godkjennes. I tillegg angir Byggebransjens våtromsnorm hvordan arbeidet skal utføres, samt rekkefølgen av arbeidene og kontrollprosedyrene.
Byggeria AS er en godkjent våtromsbedrift i Kristiansund som har eksistert siden 2022.


Byggmesterforbundet – landsdekkende bransjeorganisasjon for profesjonelle byggefirma

Det at Byggeria AS er medlem av Byggmesterforbundet sikrer våre kunder at arbeidet som utføres holder høy kvalitet.


Vi er Sentral godkjent for ansvarsrett for utførelse i tiltaksklasse 1

Sentral godkjenning av foretak er en kvalitetsordning ledet av Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket. 


Vi er Godkjent leverandør i Startbank

StartBANK er en kvalifikasjonsordning som skal gjøre det vanskeligere for useriøse bedrifter å slippe til i markedet.

Bygg og rehabilitering i Kristiansund og omegn

Få profesjonelle råd fra erfarne håndverkere

Kontakt oss i dag

Postadresse:

Nordmørsveien 54

6517 Kristiansund

Norge

E-post:
Tlf: